#podcast

Jet Sol te gast in laatste MDBP Podcast liveshow van dit jaar

Geplaatst in: Culinair, Identiteit, Interviews
(c) Michelle Muus Fotografie

Niemand minder dan presentatrice en programmamaker Jet Sol is te gast in de laatste Meer Dan Babi Pangang Podcast Live Show van dit jaar. Aankomende zaterdagmiddag is zij te gast op het podium in Verhalenhuis Belvèdére in Rotterdam. Jet werkte o.a. voor RTV Rijnmond, Canal+, de TROS, RTL en de NTR en recent Omroep West. De Rotterdamse is voorts bestuurslid van de Laurenspenning, vrijwilliger bij de Rotterdamse douwers en ze zet zich regelmatig in voor het Wereldnatuurfonds. Uiteraard is er ook weer eten, dit keer staat chef Donovan Lieuw in de keuken.

 

Het gesprek met Jet zal natuurlijk gaan over eten, haar Indische roots en het belang van het vertellen van verhalen uit de Indische en Molukse cultuur.

Meer dan Babi Pangang Podcast is dé nieuwe podcast in Nederland waarin de thema’s eten en identiteit vanuit de Aziatische keuken centraal staat. Diverse gasten zijn al lang geweest, zoals onderzoeksjournalist Griselda Molemans, filmproducent San Fu Maltha, kunstenaar Benjamin Li en filmmaker Tenny Tenzer.

In de Meer Dan Babi Pangang Podcast maken presentatoren Julie Ng en In-Soo Radstake elke twee weken kennis met inspirerende Aziatische Nederlanders. Meer Dan Babi Pangang is een podcastserie waarbij eten de toegangspoort is om een gast en diens cultuur beter te leren kennen. In dit geval de onderbelichte en vaak onbekende Aziatische gemeenschap.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe gasten en interessante verhalen.

Wanneer zaterdag 11 december 2021

Tijd 12 – 14 uur, inloop vanaf 11.30 uur.

Kosten 10 euro per persoon, reserveren kan via deze link.

De foto bij dit artikel is van fotograaf Michelle Muus. Haar werk is via Instagram en haar website te bewonderen.

Verder lezen

Boeken     Expressie

Kijk- en leestips over de anticommunistische massamoord in Indonesië (1965-1966) en de nasleep hiervan

Eten     Erfgoed

Indisch koken, de rijsttafeltraditie en papeda slurpen zijn nu immaterieel erfgoed

Erfgoed

Column: Nederland wilde bevrijd zijn, maar kon niet inzien dat de gekoloniseerden daar ook naar streefden