#podcast

MDBP Podcast: Jinai Looi: “Smaak zou een vak op school moeten zijn”

Geplaatst in: Cultuur, Identiteit, Interviews

In de Meer Dan Babi Pangang Podcast maken presentatoren Julie Ng en In-Soo Radstake elke twee weken kennis met inspirerende Aziatische Nederlanders. In deze aflevering creatieve duizendpoot Jinai Looi van Kookstudio Het Zesde Geluk in Rotterdam. Een gesprek over hoe smaak een vak zou moeten zijn op school, opvoeding, Singapore en de kaasplank. Dat en meer in deze nieuwe aflevering van de Meer Dan Babi Pangang Podcast. Ook op Spotify en Apple Podcasts.

 

Meer dan Babi Pangang Podcast is dé nieuwe podcast in Nederland waarin de thema’s eten en identiteit vanuit de Aziatische keuken centraal staat. Diverse gasten zijn al lang geweest, zoals onderzoeksjournalist Griselda Molemans, filmproducent San Fu Maltha, kunstenaar Benjamin Li, fotograaf Naomi van Heck, presentatrice Jet Sol , VCHO-directrice Liping Lin, oud-horecaondernemer Mr Choy en filmmaker Tenny Tenzer.

In de Meer Dan Babi Pangang Podcast maken presentatoren Julie Ng en In-Soo Radstake elke twee weken kennis met inspirerende Aziatische Nederlanders. Meer Dan Babi Pangang is een podcastserie waarbij eten de toegangspoort is om een gast en diens cultuur beter te leren kennen. In dit geval de onderbelichte en vaak onbekende Aziatische gemeenschap.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe gasten en interessante verhalen.

“Smaak zou een vak moeten zijn op school”

 

Dit zijn de foodtrends volgens Jinai Looi:

 

Wat zijn nou eigenlijk de 6 gelukken?

 

 

Verder lezen

theater

Theatervoorstelling ‘Happy in Holland’ doorbreekt het stilzwijgen binnen een Chinees-Indische restaurantfamilie

Column

Column: Het succes van de Indische kruidengeneeskundige, mevrouw Kloppenburg-Versteegh (1862- 1948)

Column

Column: Wat een foto vertelt over het leven van meneer en mevrouw Soesman, werkzaam als administrateur en vroedvrouw