#Ontdek

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: Een Marvel Studios film

Geplaatst in: Expressie, Film
Emmalie Ermstrang is journaliste bij Meer Dan Babi Pangang en daarnaast full time film- en muziekverslaafd. Zo nu en dan tipt ze een van haar vondsten. Deze week brengt ze je op de hoogte van de nieuwste film van Marvel Studios.

 

Synopsis: In Marvel Studios’ ‘Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings’ moet Shang-Chi het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken. De film is gebaseerd op de verhalen van de gelijknamige Marvel Comics. Ook is het de eerste film gebaseerd op het Marvel-personage Shang-Chi.

Achter de film: De cast bestaat uit onder andere Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung, Michelle Yeoh, Fala Chen, Meng’er Zhang en Ronny Chieng. De Amerikaanse release voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings stond gepland op 12 februari 2021, de eerste dag van het Chinees Nieuwjaar, maar werd door de uitbraak van het coronavirus meerdere keren uitgesteld. Nu is het dan eindelijk zo ver en kan het Nederlandse publiek vanaf september de film bekijken op het grote doek.

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ is vanaf 1 september te zien in de bioscoop.

Verder lezen

Identiteit     Portret     Interviews     Muziek

Bi-culturele Mingue: “Als je me ziet denk je niet: Hey, iets Surinamigs”

Portret     Interviews     Expressie     Kunst

Kevin Kwee: “Ik ben bewuster van wat Peranakan-Chinezen kenmerkt”

Erfgoed

Kijktip: Kookprogramma Tasting Your Roots van Omroep Bersama

Menu