Win gratis Chinese thee!

Geplaatst in: Actie

Houdt u van Chinese thee? Mail ons en dan maakt u kans op gratis thee. BioTea stelt drie proefsets beschikbaar, speciaal voor de bezoeker van meerdanbabipangang.nl.

Hoe kunt u een van de uitgebreide proefsets winnen? Mail voor 1 februari 2020 naar: info@meerdanbabipangang.nl onder de noemer: Win gratis Chinese Thee. Misschien bent u de degene die wordt beloond met thee van BioTea die op een traditionele manier is geteeld.

Jordin van Deyl vertegenwoordigt BioTea in Nederland. Hij vertelt: ‘Zo’n drie jaar geleden kwam ik de Italiaanse eigenaar, Edoardo en zijn medewerker Dvir tegen op de Horecava in Amsterdam. We raakten in gesprek en ik was al gauw enthousiast over hun thee. Niet alleen omdat hun product er kwalitatief uitsprong maar ook omdat ze met zoveel passie achter hun producten stonden. Edoardo ging voor zijn werk vaak naar China en er groeide bij hem een passie voor Chinese thee. Hij sloot vriendschappen met families en eigenaren van kleine theeplantages die allemaal één ding gemeen hadden: ze werkten op de traditionele manier, zonder pesticiden en chemicaliën, met respect voor mens en natuur.

Houdt u zelf van thee?

‘Ik ben altijd een theedrinker geweest. Ik heb in Japan gestudeerd en kon daar mijn hart ophalen aan de Japanse thee. Mijn vriendin is Kantonees dus ook zij drinkt heel veel thee omdat dit een belangrijk onderdeel is van haar cultuur. Samen proberen we de naam BioTea bekender te maken. We vinden het leuk om mensen kennis te laten maken met de heerlijke smaken van Chinese thee en de speciale eigenschappen die sommige hebben, zoals de gefermenteerde Pu-Erh of de Keizerlijke Bai Mu Dan (witte thee).

Klik hier voor meer informatie.

Verder lezen

pete wu bananen
Cultuur     Identiteit

KIJKEN: Pete en de bananen

Erfgoed     Artikelen

Een monument voor slachtoffers van seksueel geweld

Identiteit     Interviews

Fong Leng: de zonnebloem van de Nederlandse modewereld

Menu