De Pasars gaan weer open!

Geplaatst in: Cultuur

Eindelijk, de pasars gaan weer open! De eerste is Pasar Malam Zwolle in de IJsselhallen. Istimewa Events heeft er voor gezorgd dat het evenement op een veilige en verantwoorde manier door kan gaan in het weekend van 4 tot en met 6 september 2020.

Voor deze editie wordt gebruik gemaakt van alle hallen en daarmee wordt de totale vloeroppervlakte vergroot van 5.500 m2 naar 20.000 m2. Hierdoor kunnen de stands op veilige afstand van elkaar gezet worden, zijn de looppaden breder en kunnen de terrassen bij de restaurants op een juiste afstand van elkaar neergezet worden.

§Omdat één van de maatregelen is dat iedereen nog anderhalve meter afstand dient te houden kunnen er ook met de uitbreiding van het aantal vierkante meters nog steeds minder mensen tegelijk aanwezig zijn. Om toch iedereen de mogelijkheid te geven om de pasar te bezoeken, wordt er gebruik gemaakt van tijdslots. Op alle drie de dagen kan er gekozen worden voor een middagkaart van 12:00 tot 17:00 of een avondkaart van 18:00 tot 23:00.

Ga naar de website voor meer informatie en tickets.

Verder lezen

Portret

Wie is horecatycoon Won Yip?

Boeken     Identiteit     Interviews

Schrijfster Vanessa Oostijen: “Het mystieke van Indonesië zit in mij”

Erfgoed

Column Vilan van de Loo: Made in China

Menu