#Ontdek

Blackpink The Movie: Zuid-Koreaanse K-pop girlgroup op het witte doek

Geplaatst in: Expressie, Film, Muziek, Kunst
Emmalie Ermstrang is journaliste bij Meer Dan Babi Pangang en daarnaast full time film- en muziekverslaafd. Zo nu en dan tipt ze een van haar vondsten. Deze week brengt ze je op de hoogte van een nieuwe (concert)film. De meiden van de Zuid-Koreaanse K-popgroep Blackpink komen namelijk naar de Nederlandse bioscopen.

 

 

Synopsis: Tijdens de film krijgt het publiek nog niet eerder vertoonde interviews te zien. Ook kun je genieten van een aantal nummers van de concerttournees ‘The Show’ en ‘In Your Area’. De trailer alleen al is bijna vijf miljoen keer bekeken. De trailer toont onder andere video’s achter de schermen van Blackpink en Jisoo, Rosé, Jennie en Lisa die praten over optreden op het podium en hun fans, de ‘Blinks’.

Achter de film: De film maakt deel uit van Blackpinks speciale ‘4+1-project’ om haar vijfjarig bestaan te vieren. De vier meiden debuteerden op 8 augustus 2016 met de bekende hit ‘Boombayah’. Inmiddels hebben ze samengewerkt met artiesten als Lady Gaga, Selena Gomez, Dua Lipa en Cardi B. Binnenkort kan het publiek het eerste soloalbum van Lisa verwachten.

De (concert)film Blackpink The Movie is alleen op 4 en 8 augustus te zien in de bioscoop.

Verder lezen

Identiteit     Column

Vilan van de Loo: “Atjehers waren geduchte tegenstanders, geen weerloze mensen.”

Identiteit     Portret     Interviews

Tara Hetharia: “Om je te kunnen verhouden tot de ander, moet je jezelf bestaansrecht geven”

Cultuur

“Niks ‘soedah laat maar’, vandaag!”

Menu