#Ontdek

Blackpink The Movie: Zuid-Koreaanse K-pop girlgroup op het witte doek

Geplaatst in: Expressie, Film, Kunst, Muziek
Emmalie Ermstrang is journaliste bij Meer Dan Babi Pangang en daarnaast full time film- en muziekverslaafd. Zo nu en dan tipt ze een van haar vondsten. Deze week brengt ze je op de hoogte van een nieuwe (concert)film. De meiden van de Zuid-Koreaanse K-popgroep Blackpink komen namelijk naar de Nederlandse bioscopen.

 

 

Synopsis: Tijdens de film krijgt het publiek nog niet eerder vertoonde interviews te zien. Ook kun je genieten van een aantal nummers van de concerttournees ‘The Show’ en ‘In Your Area’. De trailer alleen al is bijna vijf miljoen keer bekeken. De trailer toont onder andere video’s achter de schermen van Blackpink en Jisoo, Rosé, Jennie en Lisa die praten over optreden op het podium en hun fans, de ‘Blinks’.

Achter de film: De film maakt deel uit van Blackpinks speciale ‘4+1-project’ om haar vijfjarig bestaan te vieren. De vier meiden debuteerden op 8 augustus 2016 met de bekende hit ‘Boombayah’. Inmiddels hebben ze samengewerkt met artiesten als Lady Gaga, Selena Gomez, Dua Lipa en Cardi B. Binnenkort kan het publiek het eerste soloalbum van Lisa verwachten.

De (concert)film Blackpink The Movie is alleen op 4 en 8 augustus te zien in de bioscoop.

Verder lezen

Film     Historie

Must see: ‘Selling a Colonial War’ onthult Nederlandse overheidspropaganda over oorlog in Indonesië (1945-1949), die decennialang het frame beheerste

Column

Column: Wat een foto vertelt over het leven van meneer en mevrouw Soesman, werkzaam als administrateur en vroedvrouw

Boeken     Column

Column: Hoe iets kan veranderen in enkele generaties, het blijft me verbazen. Des te belangrijker om op te schrijven