#Ontdek

Eternals: Een Marvel Studios film

Geplaatst in: Expressie, Film, Kunst
Emmalie Ermstrang is journaliste bij Meer Dan Babi Pangang en daarnaast full time film- en muziekverslaafd. Zo nu en dan tipt ze een van haar vondsten. Deze week brengt ze je op de hoogte van de nieuwste film van Marvel Studios.

 

Synopsis: Marvel Studios’ Eternals volgt een groep buitenaardse, onsterfelijke helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad. Wanneer monsterlijke wezens, waarvan men dacht dat ze verloren waren gegaan in de geschiedenis, op mysterieuze wijze terugkeren, worden de Eternals gedwongen zich te herenigen om de mensheid opnieuw te verdedigen. Blijven ze een verenigd front of valt de groep uit elkaar wanneer de waarheid onthuld wordt?

Achter de film: Chloé Zhao, geboren als Zhao Ting is een Chinees-Amerikaanse filmregisseuse en scenarioschrijfster. In 2021 won ze met de dramafilm ‘Nomadland’ de Oscar voor beste film en beste regie. Nu staat ook deze epische film van Marvel Studios op haar naam. De cast is een heel internationaal team met onder andere bekende sterren als Gemma Chan (Crazy Rich Asians) en Ma Dong-seok (Train to Busan). Ook is Marvel’s eerste LGBHTQ-personage eindelijk op het witte doek te vinden.

‘Eternals’ is nu te zien in de bioscoop.

Verder lezen

Historie
Educate yourself

Boven-Digoel: hoe exorbitante rechten uit de VOC-tijd zorgden voor het verbannen van politieke dwarsliggers

Column

Column: Journalist Karel Zaalberg (1873-1928) streed voor de rechten van Indo’s

Interviews

13 vragen over de rol van China in de oorlog in Oekraïne