#Ontdek

Nieuwe single van Jason Gwen: ‘Eligible’

Geplaatst in: Expressie, Kunst, Muziek
Fotograaf: Bete Boe
Artiest en acteur Jason Gwen (30, Vietnamees-Nederlands) brengt vandaag een nieuwe videoclip uit. Geproduceerd door de ‘Party Animals’ en een ode aan de jaren ’90 dance. Binnenkort dropt hij nog een reeks andere tracks en gaat hij op wereldtour. Voor nu deelt hij met ons zijn nieuwe nummer: Not Black not Eligible, Not White not Eligible, Not Right not Eligible. Don’t need to be Eligible.

 

Over Jason Gwen: Hij debuteerde in 2017 in de muziekscene en sindsdien heeft hij op podia gespeeld tijdens onder meer het Amsterdam Dance Event, Dutch Design Week Music, Vault Events, Booster Gelderland/Overijssel, in Central Studios in Vancouver, Canada en op de Mainstage Dam in Pride Amsterdam. Omarmd door de moderne queer-gemeenschap, begint Jason door te breken in de mainstream met zijn vocalen over universele onderwerpen die in de schijnwerpers moeten staan.

Optredens: In het najaar van 2021 zal hij een reeks singles uitbrengen in de aanloop naar de full visual album release op 24 december 2021. Vanaf oktober 2021 begint hij aan zijn eerste wereldtournee, waarbij hij natuurlijk Nederland, Europa en Noord-Amerika bezoekt, maar ook nieuwe regio’s zoals Azië en Australië. Op 2 en 3 januari 2022 houdt hij een exclusieve show, inclusief een 10-gangen proeverijdiner, verbonden met 10 nummers van het album en een lang-after-talk, voor maximaal dertig personen op geheime locaties in Amsterdam.

Verder lezen

Cultuur     Erfgoed

Nederlandse musea geven honderden geroofde voorwerpen terug aan Indonesië

Column

Column: Koelies in het roemruchte Rhemrev-rapport

Column

Column: ‘Al dat verdriet, mevrouw’