#Ontdek

Snake Eyes: Een eenzame strijder met een mysterieus verleden

Geplaatst in: Expressie, Film
Emmalie Ermstrang is journaliste bij Meer Dan Babi Pangang en daarnaast full time film- en muziekverslaafd. Zo nu en dan tipt ze een van haar vondsten. Deze week brengt ze je op de hoogte van een nieuwe bioscoop release met niemand minder dan Henry Golding.

 

 

Synopsis: Henry Golding vervult de rol van een strijder die wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd Arashikage, nadat hij het leven van hun troonopvolger heeft gered. Bij aankomst in Japan leren de Arashikage Snake Eyes de manieren van de ninja-krijger, terwijl ze hem ook iets bieden waar hij naar verlangde: een thuis. Als geheimen uit zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.

Achter de film: Snake Eyes: G.I. Joe Origins is gebaseerd op Hasbro’s G.I. Joe speelgoed-, strip- en mediafranchise en de derde film in de G.I. Joe filmreeks. De film dient als een oorsprongsverhaal voor het titelpersonage Snake Eyes. Henry Golding speelt de titelrol en vervangt Ray Park die hem in de vorige films speelde. Ook Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving en Iko Uwais zijn te zien op het grote doek.

De nieuwe actiefilm Snake Eyes: G.I. Joe Origins is vanaf 23 juli te zien in de bioscoop.

Verder lezen

Culinair     Eten     Recepten

Recept: Camilan risoles

Cultuur     Identiteit     Eten     Erfgoed     Expressie

DE MEER DAN BABI PANGANG PODCAST GAAT VAN START!

Identiteit     Column     Erfgoed

Racisme: Daar heb jij toch niet mee te maken?

Menu